SUP airēšanas tehnika

SUP airēšanas tehnika ir būtisks elemts, lai Tavs SUP piedzīvojums izdotos. Neatkarīgi no tā, vai esi nolēmis doties garos braucienos pa upēm, ķert viļņus vai piedalīties sacensībās, tehnikai būs nozīmīga loma. Red Paddle Co vēstnieks un SUP treneris – instruktors Sam Ross ir radījis virkni lielisku video, kuros sniegtas pamācības par to, kā sākt supot, ieskats SUP airēšanas tehniskā, kā arī padomi, kas noderēs jau pieredzējušiem airētājiem.

Sam arī vada instruktoru kurus un SUP treniņus. Par viņu vairāk vari uzzināt šeit: www.sam-ross.co.uk

Ieskaties īsajā video apmācībā “SUP airēšanas tehnika”

Kā sākt SUPot? Sagatavo savu ekipējumu, parūpēties par drošību un dodies uz ūdeni:

Sākumā uz SUP dēļa noteikti nostājies tupus. Arī vēlāk, kad airēsi tupus, svarīga ir pareiza tehnika. Kā airēt tupot uz ceļgaliem un kā pagriezties:

Šeit vari ieskatīties pašos airēšanas pamatos:

Lai airētu garas distances vai piedalītos sacensībās, svarīgi spēku sadalīt uz vairākām muskuļu grupām. Tas palīdzēs nenogurt arī tad, ja airē vien savam priekam un atpūtai. Kā uzlabot savas airēšanas prasmes, airēšanā iesaistot vairāk muskuļu grupas:

Kad esi apguvis pamatus, vari pievērsties airēšanas tehnikai:

Ērta un vienkārša apgriešanās:

Lielisks pagriešanās veids teju jebkādos apstākļos. Atkāpšanos uz dēļa astes galu, lai apgrieztos, bieži izmanto sacensībās pie bojām. Tas būtiski ietaupa laiku un ļauj cīnīties par augstām vietām:

Vingrinājums, kas Tev palīdzēs trenēt līdzsvaru un sagatavoties vilnīšiem un nemierīgākam ūdenim:

360 grādi – lielisks vingrinājums, lai uzlabot savas prasmes un līdzsvara sajūtu:

Šos video ir vērts noskatīties, pat ja esi pieredzējis airētājs. Un ik pa laikam to atkārtot. Tas palīdzēs ikdienā piedomāt pie tehniski pareizas airēšanas. Pareiza SUP airēšanas tehnika Tev ļaus ietaupīt spēkus, izvairīties no pārslodzes un savainojumiem. Tāpat tā nodrošinās, ka attīstās teju visas Tava ķermeņa muskuļu grupas. Kad būsi apguvis pareizu airēšanas tehniku, arī 100 kilometri vienā dienā Tev būs pieveicami.

 

Iepirkumu grozs