Korporatīvie un privātie pasākumi

Supfit komandai ir 8 gadu pieredze SUP piedzīvojumu organizēšanā. Mums ir svarīgi, lai ikvienam mūsu pasākumi būtu aizraujoši, pozitīvi un atmiņā paliekoši. Tādēļ mūsu SUP dēļu floti veido kvalitatīvākie un stingrākie piepūšamie SUP dēļi, kādi pieejami tirgū. Tas nozīmē, ka dēļi ir arī visstabilākie un drošākie. 

Šobrīd SUP inventāru varam piedāvāt līdz pat 100 cilvēkiem vienlaikus. Ar mums kopā var doties gan nelielā SUP piedzīvojumā ar ģimeni vai kolēģiem, gan sarīkot kārtīgu SUP festivālu. Pastāsti mums savu ideju un mēs Tev palīdzēsim to realizēt. Nodrošinām plānošanu, sagatavošanu, loģistiku, pasākuma vadīšanu, inventāru, foto un citas lietas, lai viss izdotos lieliski.

Te vari aplūkot dažas idejas SUP aktivitātēm, ko piedāvājam gan darba kolektīviem, gan ģimenes pasākumiem, gan draugu kopābūšanai. Izvēlies savu, zvani vai raksti mums un pielāgosim to Tavām vajadzībām.

SUP piedzīvojumi Rīgā

Mūsu SUP noma – veikals atrodas pašā Rīgas ūdeņu sirdī – pasažieru ostā. Esam tieši Andrejostas krastā, kas ir lielisks punkts, lai sāktu kādu no Rīgas SUP piedzīvojumiem. Tas var būt mierīgs pasākums dažu stundu garumā vai enerģisks piedzīvojums visai dienai!

Rīgā ūdens krasta līnija ir vairāk kā 500 km gara un tas paver ļoti dažādas SUP maršrutu iespējas. Mums ir ļoti skaists pilsētas kanāls, kas Rīgas ainavu ļauj apskatīt no pavisam cita skatu punkta, mums ir salas (Zaķusala, Lucavsala, Krūmiņsala, Ķīpsala, Mīlestības saliņa u.c.), pie kurām var pilnībā aizmirst, ka esi lielpilsētā. Mēs esam tur airējuši daudzas jo daudzas reizes un pārzinām šos ūdeņus – straumes, aizvēju vietas, izkāpšanas vietas, infrastruktūru, un tas mums dod iespēju saplānot labāko SUP piedzīvojumu tieši Tavām vēlmēm un vajadzībām.

Maršrutu papildināsim ar komandu saliedējošām aktivitātēm, faktiem un stāstiem par maršrurtā redzamo un palīdzēsim labāk apgūt SUP airēšanu.

SUP saullēkts vai saulriets Ķemeru purvā

Šis ir dabas baudīšanas, sajušanas un izzināšanas pasākums. Visskaistākos mirkļus var piedzīvot saullēktā vai saulrietā, kad saule iekrāso debesis, bet daba mostas vai dodas nakts mierā. Arī dienā šis maršruts ir brīnišķīgs, mierpilns un ļauj izbaudīt dabas ziedu smaržas.

Vasarā Ķemeru purvs, tāpat kā visa Latvijas daba, uzzied visā savā krāšņumā! Mierīgi airējot starp kūdras saliņām un kanālu labirintiem, iespējams sastapsim arī gulbjus, dzērves un citus purva iemītniekus. Jo saudzīgāki un rūpīgāki būsim pret purva dabu, jo vairāk to sajutīsim, redzēsim un izbaudīsim.

Šajos pasākumos mēs cenšamies nodrošināt maksimālu komfortu tā dalībniekiem, tajā skaitā nogādājam visu inventāru tieši pie ūdens, lai dalībniekiem tas nebūtu jānes.

SUP piedzīvojumu braucieni Latvijas upēs

Latvija ir bagāta ar upēm un daudzas no tām ir piemērotas SUP airēšanai. Tas dod iespēju izveidot visdažādākos SUP piedzīvojumu maršrutus, kas būs piemēroti dažādām gaumēm, spējām un vajadzībām.

Skaisti maršruti ir gan Pierīgā, gan Kurzemē, gan Vidzemē, gan Latgalē. Ir visiem zināmās upes, kā Gauja, Abava, Salaca, kas arvien ir neatkārtojami skaistas. Bet mūsu maršrutu sarakstā ir arī daudzas mazāk zināmas upes, kas atklāj vēl neredzētus skatus un aizved prom no civilizācijas.

SUP piedzīvojumi upēs ir lielisks veids kā savu komandu aizvest prom no ikdienas visas dienas vai vairāku dienu garumā. Šos pasākumus var lieliski kombinēt ar komandas saliedēšanas uzdevumiem un kopā būšanas sajušanu, kas nostiprinās airētāju sadarbošanās spējas un savstarpējo uzticēšanos.

SUP upju pasākumi ir viegli kombinējami ar pārgājienu, kur daļu dienas Tu pavadi uz SUP, bet daļu turpini iet gar upes krastu. Tas pasākumam piešķir papildus dinamiku un dažādību.

Dod ziņu, ja šis varētu būt pasākuma formāts, ko vēlies pielāgot savam kolektīvam, draugu vai ģimenes pasākumam!

SUP sacensības un komandas saliedēšana

Ja Tavs pasākums notiek kempingā, viesu mājā pie ūdens, tad mēs to varam atdzīvināt ar aizraujošām aktivitātēm dienas garumā. Ne vienmēr nepieciešama viesu māja vai kempings – varam Tev ieteikt klusākas pludmales, kur varam Tev sarīkot foršu SUP pasākumu.

Tās var būt SUP airēšanas stafetes ar dažādiem uzdevumiem, airēšana uz komandu SUP dēļiem, kontrolpunktu meklēšana ezerā, lai pēc tam realizētu uzdevumus krastā. Tā var būt arī foto orientēšanās Rīgas pilsētas kanālā. 

Aktivitātes varam pielāgot, lai tās būtu paveicamas gan iesācējiem, gan pieredzējušākiem airētājiem, un lai tajās būtu sacensību gars un komandu veidojoši uzdevumi.

SUP fitness – vingrošana uz SUP dēļiem

Šis var būt lielisks komandas pasākums darba dienas sākumā vai noslēdzot dienu. Nodarbību vadīs pieredzējis fitnesa treneris un atkarībā no grupas sagatavotības un vēlmēm, pielāgos vingrojumus un uzdevumus.

SUP piedzīvojumi ārpus Latvijas

Supfit regulāri dodas SUP piedzīvojumos ārpus Latvijas un varam tādu pasākumu noorganziēt arī Tev. Tas var būt divu dienu brauciens uz Igauniju, izbaudot supošanu Tallinā, Rummu karjerā, Igaunijas salās. Vai arī nedēļu gara ekspedīcija Melnkalnē, Austrijas vai Francijas Alpu kalnu ezeros. Jā, arī Nīderlandē  – aizraujošajās kanālu sistēmās pilsētās un ciematos, kuru krasti pavasarī pārvēršas ziedošos dārzos. Šos maršrutus esam izpētījuši, veduši uz tiem airēt gribētājus un varam arī jums noorganizēt neaizmirstamu piedzīvojumu.

Fotogrāfs Taviem SUP piedzīvojumiem

Ja vēlies, lai Tavu SUP piedzīvojumu iemūžina profesionāls fotogrāfs, tad mūsu komandā tāds ir. Uldim nav bail ar savām foto kamerām kāpt uz SUP dēļa, pacelt gaisā dronu virs ezera un nostāties uz akmens upes vidū, lai priekš Tevis “noķertu” skaistāko kadru no pasākuma.

SUP inventārs Taviem pasākumiem

Tu vari arī iznomāt kvalitatīvu SUP inventāru savam pasākumam. Ir pieejami vienvietīgi SUP, divvietīgi, četrvietīgi un pat astoņvietīgi. Vari inventāru ērti rezervēt mūsu mājas lapā. Ja Tev ērtāk uzrakstīt e-pastu vai piezvanīt, tad droši dari tā. Esam fleksibli gan nomas termiņu jautājumā, gan sniegsim konsultācijas par inventāra lietošanu un labākajiem SUP maršruriem.

Ja vēlies iepazīties ar mūsu pasākumiem, vari pievienoties kādā no mūsu publiskajiem SUP braucieniem.

[email protected] vai +371 29618236

Droši sazinies ar mums. Priecāsimies palīdzēt!

    Iepirkumu grozs