Kas ir MSL tehnoloģija?

Kas ir MSL tehnoloģija? Tas ir zināms kā vadošais SUP ražošanas process nozarē un to izmanto tikai Red Paddle Co. Red Paddle Co ir vienīgais piepūšamo SUP sēļu zīmols ar savu ražotni, kur ražo tieši piepūšamos SUP dēļus. Red Paddle Co ražotiem dēļiem citi zīmoli nestāv līdzās. Un šie ir iemesli, kādēļ tā…

Atšķirība slēpjas detaļās. Pievēršot īpašu uzmanību visiem “drop stitch” (tehnoloģija, kas nodrošina, ka piepumpēts SUP dēlis saglabā noteiktu formu) elementiem individuāli, Red Paddle Co ir spējuši uzlabot katru aspektu SUP dēļa izgatavošanas procesā.

MSL procesā SUP dēļa iekšējais slānis vairs manuāli netiek noklāts ar izkausētu PVC līmi – tagad šis proces ir kļuvis lieks. Red Paddle Co vairs neražo divslāņu SUP dēļus, kam šis proces bija nepieciešams. Ņemot vērā, ka šis process bija roku darbs, tas bija ķēpīgs un grūti kontrolējams. Tā vietā materiāls tiek noklāts  ar īpaši izstrādātas līmes slāni, kas nodrošina gan blīvējumu, gan slāņu savienojumu. Pēc tam kontrolētos apstākļos šī augsta blīvuma līme tiek laminēta, izlēdzot jebkādu cilvēcisko faktoru ierastajā divslāņu uzklāšanas procesā. Šos procesa uzlabojumus ļauj panākt ražosanas automatizācija. 

Šis viss process tiek paveikts vēl izejvielu stadijā ar rūpīgi kalibrētām rūpnīcas iekārtām, kas izgatavotas tieši SUP ražošanai. Rezultātā tiek iegūts produkts ar augstākā līmeņa kosmētisko apdari un SUP dēlis, kam piemīt tā pati stingrība un izturība, kas bija raksturīga Red Paddle Co agrāk ražotajiem divslāņu SUP dēļiem. Ņemot vērā MSL tehnoloģijas precizitāti, mēs pilnībā varam paļauties uz SUP dēli, kad tas būs piepumpēts, pakļauts slodzei un atradīsies zem spiediena.

Tas viss izklausās vienkārši, taču, tāpat kā izgatavojot viskiju vai rūpīgi noregulētu motoru, sastāvdaļas un paņēmieni ir atkal un atkal jāuzlabo, līdz tiek panākts augstākā labuma sniegums, kvalitāte un svars. 

Pievienojot MSL procesam arī TEC AIR tehnoloģijas, Red Paddle Co SUP dēļi kļūst neticami stingri un izturīgi, nodrošinot arī labāko sniegumu uz ūdens. Arī Red Paddle Co patentētā RSS stingrināšanas sistēma padara dēļus tik stingrus, ka nepieciešamības gadījumā tiem var pārbraukt ar 22 tonnu ekskavatoru, kas neradīs SUP dēlim nekādu kaitējumu. Ja netici, noskaties šo VIDEO

Kādi ir nozīmīgākie ieguvumi? 

Nevainojama SUP dēļa apdare – visiem Red Paddle Co dēļiem ir nozarē labākā apdare. Nekādu grumbu vai plankumu. Dēļi izskatās tīri un gludi, un pat šķiet patīkamāki pieskārienam.

Mazāks svars, bet arvien stabili – visi Red Paddle Co dēļi ir līdz 2kg vieglāki, nekā mūsu iepriekšājā divslāņu SUP dēļi. Kas ir īpaši svarīgi, tie nav arī  pārāk viegli. Ja dēlis ir pārāk viegls, to vairāk ietekmē vējš un viļņi, atrodoties uz ūdens. MSL dēļiem piemīt nomierinoši viegla sajūta.

Stingrība pie zema spiediena – saistībā ar vērpes stingrības efektu, visi Red Paddle Co dēļi ir stingrāki arī pie zemāka gaisa spiediena, salīdzinot ar citiem tirgū pieejamajiem SUP dēļiem. Red Paddle Co SUP dēļus iesakam pumpēt līdz spiedienam robežās 16-22psi. Mazāk laika pumpēšanai, vairāk airēšanai! 

Palielināta izturība – Red Paddle Co daudzslāņu pārklājums ir stingrs un izturīgs. Izmantojot trešās paaudzes MSL materiālu, Red Paddle Co SUP  dēļi ir izturīgāki kā jebkad. 

Jā vēlies vairāk uzzināt par to, kas ir MSL tehnoloģija, noskaties video:

Red Paddle Co ražotos SUP dēļus vari aplūkot šeit.

Iepirkumu grozs