Idejas Ziemassvētku dāvanām, kas priecēs 365 dienas gadā

Tuvojas svētku laiks, kad savus draugus un tuviniekus vēlamies pārsteigt ar sirsnīgām dāvanām. Tomēr atrast īsto dāvanu ne vienmēr ir ātri un viegli. Tādēļ mēs nākam Tev palīgā un esam vienkopus apkopojuši ieteikumus, kas Tev varētu palīdzēt.

Šīs dāvanas būs ideāls sabiedrotais ikdienā un piedzīvojumos – 365 dienas gadā. Tās atrašanos dabā padarīs komfortablāku un vēl patīkamāku. “Red Original” un “Red Paddle Co”, un “Prolimit” ražo “premium” klases un kvalitātes apģērbu, inventāru un aksesuārus, kas kalpos ilgi un būs uzticami gan ikdienā, gan piedzīvojumos.

Red Original mēteļi

Šie mēteļi tika radīti, lai pirms un pēc āra aktivitātēm tajos ērti un diskrēti pārģērbtos, sasildītos un paslēptos no lietus. Tie nelaiž cauri ūdeni un vēju un ir neticami silti. Tomēr to pielietojums dzīvē ir kļuvis krietni plašāks. Piemēram, ja vakarā jāizved pastaigā četrkājainais draugs, bet negribi vilkt mugurā vairākas drēbju kārtas vai vēlies līdz darbam nokļūt sauss un ģērbties ērti. Mētelis ir lielisks sabiedrotais tiem, kuri iecienījuši aukstumpeldes. Arī garās pastaigās gar jūru vai pa meža takām, kad laika apstākļi nav saudzīgi, “Red Original” mēteļi liks justies komfortabli un patīkami. Starp citu, tie ir lieliski arī dzestros vasaras vakaros, malkojot tēju uz terases vai brīvdabas koncertos, lai paslēptos no lietus. Varbū tas ir tieši tas, kas Tev tuvajiem nepieciešams? IZVĒLIES KRĀSU UN IZMĒRU ŠEIT.

Dāvanu karte

Dāvanu karti varēs izmantot trakiem SUP piedzīvojumiem un SUP inventāra nomai. Ar to Tu vari iegādāties foršos mēteļus, pudeles un dvieļus. Patiesībā  viss, ko var atrast www.supfit.lv tīmekļa vietnē, mūsu veikalā Rīgas pasažieru ostā un TC “Rīga Plaza”, ir iegādājams ar dāvanu karti. Vari iegādāties gan universālo dāvanu karti, gan speciālu dāvanu karti SUP piedzīvojumiem. Uzzināt vairāk un DĀVANU KARTI VARI IEGĀDĀTIES ŠEIT.

Ūdens droša mugursoma

Ja dāvanas saņēmēja ikdiena ir dinamiska, mainīga un neparedzama, tad “Red Original” mugursoma viņam patiks. Tā ir ērta un ļoti funkcionāla. Soma ir 100% ūdens droša un dators būs drošībā pat tad, ja stiprā lietū brauks ar velo vai moci. Somā ir viegli izņemams organizators, kas piemērots gan datoram, gan dažādiem aksesuāriem. Saņemot dāvanā šādu somu, ar to no rīta droši varēs doties uz biroju, bet vakarā – braucienā ar laivu vai makšķerēt. Bet tā nav vienīgā – ŠEIT ATRADĪSI ARĪ CITAS ŪDENS DROŠAS SOMAS.

Aukstumpeldētāja komplekts

Varbūt meklē dāvanu cilvēkam, kurš ir aktīvs ziemas peldēšanas entuziasts vai arī vēlas par tādu kļūt? Arī peldot aukstā laikā ir svarīgi parūpēties par atbilstošu ekipējumu. Zābaciņi un cimdi pasargās peldētāja kājas un rokas gan no pārāk lielas nosalšanas, gan no traumām. Lieti noderēs arī neoprēna cepurīte un pončo vai speciālais mētelis, lai noslaucītos un sasildītos. Sakomplektē un uzdāvini ziemas peldēšanas komplektu vai tieši to, kas peldētājam līdz šim ir pietrūcis. VISS NEPIECIEŠAMAIS ATRODAMS ŠIET.

Red Original Termopudele

Tā ir izgatavota no augstākās klases tērauda, kas, iespējams, dāvanas saņēmējam nešķitīs svarīgi. Svarīgi ir tas, ka tēja vai kafija tajā patiešām būs silta 12 stundas. Savukārt limonāde, vīns vai ūdens aukstumu saglabās 24 stundas pat tad, ja pudeli turēsi karstās pludmales smiltīs. Pudele ir izturīga, viegla un ērta lietošanā. Tā kalpos ilgi un tajā satilpst tieši vienas baltvīna pudeles saturs – 750 ml. SUDRABA UN MELNA – IZVĒLIES ŠEIT.

Red Original ātri žūstošais Dvielis

Dāvanas saņēmējam patīk apmeklēt sporta zāli, ceļot un peldēt? Tad šī būs ļoti laba dāvana. Atšķirībā no daudziem citiem mikrošķiedras dvieļiem, šis ir izgatavots no maiga un patīkama materiāla. Turklāt ir ļoti viegls, kompakts un absorbē četras reizes vairāk ūdeni par paša svaru. Pat salocīts slapjš tas būs pasargāts no nepatīkamu aromātu veidošanās. Sporta, atpūtas vai ceļojuma somā šis dvielis aizņems neticami maz vietas. APSKATI DVIELI ŠEIT.

Speciāls apģērbs SUP piedzīvojumu cienītājiem

Ja dāvanas saņēmējs ir aizrāvies ar SUP airēšanu, tad Tu viņu vari iepriecināt ar PROLIMIT apģērbu, kas radīts speciāli SUP airētājiem. Noeprēna bikses gan pasargās no ūdens, gan lieliski sildīs, ja būs gadījies saslapināties. Kopā ar neoprēna jaku vai džemperi, šis tērps ļaus būtiski pagarināt SUP sezonu un justies silti un ērti vēsās vasaras dienās. Te atradīsi apģērbu VIŅAI, bet te VIŅAM. Un pats svarīgākais – SUP airētājam ir svarīgi siltas kājas. Jo vēsāki laika apstākļi, jo biezāki neoprēna zābaki nepieciešami. Te vari izvēlēties piemērotākos.

Red Paddle Co ražotie SUP dēļi

Šie SUP dēļi neliks vilties. Tie ir stingri, izturīgi, ilgmūžīgi, bet vienlaikus arī skaisti un gaumīgi. Dodoties SUP piedzīvojumā, ir svarīgi, ka SUP dēlis ir viegls, ka ar “Red” SUP pumpi dēli piepumpēt ir būtiski vieglāk un ātrāk, ka soma ir ergonomiska un SUP nešanu padara daudz vieglāku. Jā, arī esot uz ūdens, dēļa gaitas īpašības būs neticami labas. Un lielisku drošības sajūtu sniedz tas, ka visiem Red dēļiem ir 5 gadu garantija. Turklāt mums ir arī maza dāvaniņa – ja kādu no SUP dēļiem mūsu veikalā iegādāsies decembrī, mēs Tev dāvināsim”Red Original” glābšanas vesti izvēlētajā krāsā. IZVĒLIES SUP DĒLI ŠEIT.

Maģisks piedzīvojums uz SUP 2024. gadā

Esam jau izziņojuši pirmos datumus SUP piedzīvojumiem 2024. gadā. Tā ir iespēja Ziemassvētkos pārsteigt savu ģimeni, draugus vai kolēģus ar skaistu piedzīvojumu nākamajā gadā un jau laicīgi to ierakstīt kalendārā!

Tas var būt darba dienas vakars, kad nedodoties nekur tālu, vēlies aizbēgt no pilsētas burzmas un sajust dabu. Tas var būt agrs rīts purvā, kad no miglas iznirst pirmie saules stari. Katrs SUP brauciens ir citāds un neatkārtojams! Izvēlies piedzīvojumu un tā datumu šeit.

Kur iegādāties?

Ja pirksi dāvanas mūsu interneta veikalā, mēs rūpēsimies par to operatīvu piegādi vienas līdz trīs dienu laikā. Bet, ja vēlies dāvanu apskatīt klātienē, gaidīsim Tevi mūsu veikalā Rīgas Pasažieru ostā vai TC “Rīga Plaza”.

Iepirkumu grozs